Pappa hem till Sverige..

Tittar på min pappa som ligger i sängen brevid mig. Jag ligger på en madrass på Majkens golv. Är lite gråtig och grinig för att pappsen lämnar mig imorgon för att åka hem till Sverige och tillbaka till det vanliga livet.. till familjen och spadevägen igen.. 
 
Det har varit så underbara dagar här med min pappa och jag orkar inte veta att han åker hem imorgon.. vill inte lämnas ensam!!! Bara tanken på skolan gör mig nervös och alla kommande prov och examinationer får mig vilja flyga med honom hem till Sverige imorgon och hoppa av skolan! Vill njuta av livet och inte vara stressad eller nervös, men det är vad vi alla behöver göra, gå i skolan och utbilda oss. Tycker bara att en inte ska behöva få ångest inför skolstarten.. fy bubblan..
 
Jag och Ronja har iallafall planerat vår söndag imorgon. Vi ska krama av papporna tidigt imorgonbitti på parkeringen, sova lite till, äta brunch, storstäda vårt rum och därefter plugga hela dagen. Jag kommer att tänka på pappa och alla andra i min familj imorgon.. känner redan nu att jag saknar honom, fast han ligger bredvid mig. Jag vet ju att han kommer att sova nu fram till imorgon, och att jag inte kan prata med honom förrän imorgon, och det är en lite ynka kvart vi har på oss att säga hejdå på morgonen innan han måste fara iväg i taxin mot flyget...
 
Ikväll åt vi på en kinesisk restaurang som heter For You. Vi åt good mat och blev mer än mätta och belåtna. Pappa är nöjd med sista kvällen i Nairobi för denna gång, och sover nu mätt och glad här brevid mig. :) Lilla pappsen, vi ses igen i juni och jag är snart hemma igen! Jag älskar dig och vill tacka dig så innerligt för den här resan. För att du kom, för allt du hjälpt mig med och för allt du ger mig bara av att vara vid min sida!
 
Nu ska jag försöka sova, vi får se om jag lyckas...

Här är lite bilder på lunchen på Art Café tidigare idag. Mys på hög nivå, och min strawberry smoothie- JISSES VAD GOD DEN ÄR.
 
 
 
 
Publicerat i Allmänt