Luciaövning

Idag hade vi den första Luciaövningen, vi sjöng julsånger och det var så kul. Ulla-Maia som håller i det hela kommer ifrån Finland, och när jag hörde henne svara i telefonen och prata finska tänkte jag på mamma och mormor...

Det var i alla fall jätteroligt och jag ser fram emot att gå i luciatåget på den svenska ambassaden här i Kenya. Tydligen är det cirka 300 människor som kommer för att kolla på luciatåget.

Funderar på om jag ska maila och säga att jag vill vara med i utlottningen till Lucia, men jag vet fortfarande inte om jag vågar.. Jag och Sara pratade också om att sjunga solo, men jag är så otroligt nervig inför att stå framför folk, så vi får la se vad jag gör med den tanken..

Prövningen av lucialinnen gick jättebra, jag hittade mitt lucialinne på första försöket! Perfekt längd har jag.

Efter luciaövningen drog jag och Sara en simtur i poolen, solen sken på oss och vattnet var helt stilla - innan vi hoppade i. Det var så stillsamt och avslappnande. En härlig kväll helt enkelt.
Nu ska jag dock springa iväg till mattestugan och plugga matte. Sedan träna med Elna på vår biologi "redovisning" som vi har imorgon - även läsa lite i min svenskbok Kejsarn av Portugallien då vi imorgon ska skriva en bokrecension och få frågan.