Stavgång på Impala!

Idag har jag haft en lång dag i skolan med många lektioner. En paus på dagen är dock alltid mina idrottslektioner på måndagar. En paus från klassrumsmiljön och den ständigt skrivtrötta armen och de färdiglyssnade öronen som efter en maxgräns på lektioner tar en brejk och vimsar iväg till sina egna fantasier. 
 
Pausen från dagen innebar stavgång, vilket kändes otroligt löjligt men var så kul! Vi sprang iväg till Impala (gymmet över vägen där det finns löparbana". Där gick vi varv på varv med stavar medan de som inte gjort steptest gjorde det.
 
Idag har jag varit duktig och hängt med på allt som har med fysik att göra! Prov på onsdag innebär hårt plugg och aktivt lyssnande! Jag har även under måndagsmötet meddelat Hans (min nya boardingförälder) om saker som är trasiga eller behövs i mitt och Ronjas rum.
 
Något som är trist är att två av boardingpersonalen (Alex och Leonie) har slutat. Känns jättetråkigt då det var Alex som hämtade upp oss första dagen och han som alltid hälsade så glatt på var och en av oss här på internatet.
Leonie var min och Ronjas boardingförälder och städkontrollant, nu blir det Hans som tar över hennes roll! Men Hans är riktigt bra han med! Han har kanske lyckats fixa så att vi får göra skojiga saker i helgen!
 
För att jag ska kunna samla in all information jag överöses med om dagarna bör jag sova nu så vi hörs imorgon då det även kommer upp en söt film på bloggen! Den måste ni bara se.
Filmat har jag gjort själv.