Amboseli National park?

Godmorgon till dig som sitter på tåget, till dig som sitter i klassrummet eller på jobbet, till dig som ligger hemma i soffan, till dig som är glad och till dig som är ledsen! Hoppas ingen av er är det sistnämnda. 

Klockan är 10:00 på morgonen här just nu, jag har precis haft en mattelektion och nu sitter jag framför skrivbordet med kemiböcker, matteböcker och ett paket piller ligger bredvid mig och väntar på att få hjälpa min dumma mage som har pinat mig både igår och idag så jag stannar hemma nu. Kan inte sitta i lektionssalarna och börja gråta pga tjejmage, som om det inte räcker med att tårarna lätt kommer för att det är så svårt.. Nej, det får bli en dag med effektivt (så gott det går) pluggande på rummet! Hörde att det är kenyansk mat till lunch, låter inte särskilt lockande med ugali just nu, inte min grej riktigt. 

Igår på måndagsmötet fick jag veta att de som vill får följa med till Amboseli nästa helg och åka på safaris, campa osv. Jag tycker det vore så otroligt roligt eftersom Amboseli har otroligt mycket elefanter! Vill en se elefanter så är det dit en ska åka liksom! Och elefanter är ju så magnifika och stora. Såhär står det på wikipedia om Amboseli; The park is famous for being the best place in Africa to get close to free-ranging elephants. Dock kostar det omkring 10.000ksh att åka dit vilket är ca 900 kronor och jag vet inte om jag har pengar till det just nu. Betalningen av Rwanda/Uganda står i centrum i momentum! (EN MÅNAD KVAR!!!) Men samtidigt, jag får inte mer chanser att åka till Amboseli detta år, iallafall inte med skolan, självklart kanske i framtiden men vem vet när jag åker hit igen...?
 
 
 
 
#1 / / mamma:

Hit kan vi väl åka när vi kommer i juni? Puss