Gymmat!

Precis kommit tillbaka från gymmet där jag sprang på löpbandet i 15 minuter och sedan tränade ben, mage och armar. Kul att blanda kondition och styrka sådär, endorfinerna flödar såhär i efterhand och jag känner mig glad och frisk! Det är alltid lika roligt att vara på gymmet, jag trivs verkligen och känner mig otroligt grym bara! En boost i rätt riktning som får mig att bli stark och tänka att "Jag kan om jag vill, och jag ska." 

En ska vara nöjd med sin kropp. Jag ska vara det framöver och hela resten av mitt liv. Är jag inte det, då ska jag göra något åt det. Jag vill vara nöjd med den jag är och mitt utseende. Alla är vackra och grymma som de är, ingen är perfekt. Det jag vill med min träning är att perfekt, inte se perfekt ut. Jag vill vara hälsosam och det vore kul om andra också tränade för den sakens skull och inte endast tänkte på vad andra kommer att tycka. Självklart är bonusen som tillkommer när en tränar att en blir tightare, men jag tycker inte att det ska behöva vara en sådan hets över att "tränatränaträna inför sommaren" och sedan i september månad när den varma solen börjar försvinna så kan de "andas ut igen", lägga benen på soffbordet och äta chips och dricka palmolja varje dag. Överdrift åsido, men ni förstår förhoppningsvis hur jag menar, haha.
 
Ikväll ska jag troligtvis ut och shakea lite rumpa på dansgolvet. Är ganska, väldigt taggad faktiskt!
Fet känsla att vara ute med så många vänner i Nairobi, ni borde prova någon gång. 
 
Nu ska jag borsta mitt nyduschade hår, dra på mig en skön klänning och plugga matte och även ett roligt ämne, Idrott, som jag har prov i styrka och rörlighet på måndag! Sedan är det bara att sminka till sig och dra ut och göra Nairobi oroligt. Tjoho