Just nu;

 

Då och nu..

Luggen min växer för var dag som går, men än är den inte jämnlång med resten av håret vilket jag blir riktigt irriterad på!
Vill kapa av alltihop och bara låta det växa ut på nytt, fast samtidigt inte då jag fått så långt hår...
Dessa två bilder var i början på vår resa till Kenya; vår allra första safari i Nairobi National Park! Som ni kan se var min lugg i det där jobbiga stadiet där det inte gick att ha den som lugg men inte heller bakom örat. Och lägg märke till att Ronjisen fortfarande var blond, haha.
Poff, Ronja blev redhead och min lugg går ner till hakan!
Nu får den öka takten och växa jämnlångt med resten av håret tycker jag!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eurotrip

TagluffaiEuropa.se
Vore det inte häftigt att tågluffa i Europa? Jag har ikväll upptäckt en helt ny grej jag vill göra i livet, nämligen tågluffa! Packa en ryggsäck med lite nödvändiga saker och dra iväg med ett bra gäng, träffa en massa roliga människor och uppleva olika städer! Shit vad roligt, it's a plan! 

Om någon inte har sett filmen Eurotrip är det ett måste, det är en sjukt bra film; min nya favorit faktiskt! Jag och några till låg i zebrarummet ikväll, efter en lång dag med plugg, och såg på denna film som jag aldrig sett tidigare. Det är alltid lika spännande att se nya filmer, det är inte så förutsägbart liksom! Jag säger bara, se den, se den!